EvelynHalsLogo

PRX T33 Peeling

Din skjønnhet, vår ekspertise

Forbedre hudens tekstur, tone og elastisitet

PRX-T33 peeling er en innovativ hudbehandling som kombinerer fordelene ved en kjemisk peel uten de vanlige bivirkningene, som avskalling eller lengre nedetid. Denne behandlingen bruker en unik formel som inneholder trichlorsyre (TCA), hydrogenperoksid og kojinsyre, som jobber sammen for å dypt revitalisere huden uten å skade det ytre hudlaget.

Denne terapien er effektiv for å forbedre hudens tekstur, tone og elastisitet. Den stimulerer fibroblastene i dermis til å produsere mer kollagen og elastin, som resulterer i en mer ungdommelig, fast og strålende hud. PRX-T33 er særlig populær for sin evne til å behandle fine linjer, rynker, arr, strekkmerker og slapp hud, samt forbedre hudens generelle utseende.

En viktig fordel med PRX-T33 sammenlignet med tradisjonelle kjemiske peelingbehandlinger er at den ikke krever nedetid. Pasientene kan umiddelbart gjenoppta sine daglige aktiviteter etter behandlingen, noe som gjør den til en praktisk løsning for de som ønsker synlige hudforbedringer uten langvarig helbredelse. Behandlingen passer for alle hudtyper og kan utføres til enhver tid på året, noe som gjør den til en allsidig og tiltalende løsning for hudforyngelse.

Cosmetologist make face while procedure ultrasound facial peeling in cosmetology cabinet