EvelynHalsLogo

Vår klinikk

Kort om meg

Med fokus på din helse & skjønnhet

Mitt navn er Evelyn Hals, grunnlegger og ledende kosmetisk sykepleier ved klinikken. Min karriere i helsevesenet startet i 2004 da jeg ble utdannet sykepleier. Med en dyp lidenskap for å fremme andres velvære, jobbet jeg først i hjemmesykepleien under utdanningen, og deretter på gastrokirurgisk avdeling på Drammen sykehus i seks år. I 2011 tok jeg steget inn i den kosmetiske verdenen og arbeidet ved Drammen private sykehus som kosmetisk sykepleier frem til 2014. Drevet av et ønske om å tilby skreddersydde og personlige skjønnhetsbehandlinger, startet jeg deretter min egen praksis i Mjøndalen.

Ny klinikk i Mjøndalen

I 2011 tok jeg steget inn i den kosmetiske verdenen og arbeidet ved Drammen private sykehus som kosmetisk sykepleier frem til 2014. Drevet av et ønske om å tilby skreddersydde og personlige skjønnhetsbehandlinger, startet jeg deretter min egen praksis i Mjøndalen.

Vi forstår at helse og skjønnhet går hånd i hånd. Derfor er vårt høyeste mål å tilby behandlinger som ikke bare forbedrer ditt ytre, men også tar vare på din indre velvære og sikkerhet.

Velkommen til en verden av skjønnhet og omsorg hos Evelyn Hals Kosmetisk Klinikk.