EvelynHalsLogo

Elixir Peeling

Din skjønnhet, vår ekspertise

Forbedre hudens tekstur og utseende

Elixir peeling, et revolusjonerende skritt i hudpleie, representerer en avansert form for kjemisk peeling som er utviklet for å forbedre hudens tekstur og utseende. Denne behandlingen inneholder en spesiell blanding av syrer, inkludert glykolsyre, salisylsyre, og andre fruktsyrer, som arbeider sammen for å eksfoliere det øverste laget av døde hudceller. Denne prosessen avslører friskere, glattere og mer strålende hud under.

Elixir peeling er spesielt effektiv mot en rekke hudproblemer som akne, solskader, fine linjer, rynker, og hyperpigmentering. Behandlingen fremmer også cellefornyelse og stimulerer kollagenproduksjonen, noe som fører til en mer ungdommelig og revitalisert hudtone.

Til tross for sin styrke, er Elixir peeling kjent for å være skånsom nok for de fleste hudtyper, inkludert sensitiv hud. Etter behandlingen anbefales det å følge en tilpasset hudpleierutine, som inkluderer solbeskyttelse, for å opprettholde og forbedre resultater. Med jevnlige behandlinger kan Elixir peeling bidra til betydelig forbedring av hudens helse og utseende, noe som gjør den til en populær løsning for mange som søker en effektiv, men skånsom hudfornyelse.

A procedure for mechanical or manual face cleansing by a beautician. Professional skin peeling